Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Πλήγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν – Ένα μήνα εκτός ο Βραζιλιάνος

Νεϊμάρ: Πλήγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν – Ένα μήνα εκτός ο Βραζιλιάνος
Νεϊμάρ: Ραντεβού με την ατυχία για ακόμα μία φορά φέτος είχε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Νεϊμάρ: Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού στο φιλικό της Βραζιλίας με τη Νιγηρία (1-1), στο Εθνικό στάδιο της Σιγκαπούρης. Ο σταρ της «Σελεσάο» και της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές της Ligue 1.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νεϊμάρ έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για  έναν μήνα, με την επιστροφή του να υπολογίζεται πλέον μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Αυτός είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός του μέσα στο 2019 με τον προηγούμενο (στον αστράγαλο) να του κοστίζει τη συμμετοχή στο Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας όπου η «Σελεσάο» στέφθηκε πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής.

Ο πρώτος ήταν στις αρχές του έτους όταν έμεινε εκτός από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2019 εξαιτίας τραυματισμού στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έφτασε τους 16 συνολικά τραυματισμούς στην καριέρα του, νούμερο διόλου μικρό αν σκεφτεί κανείς πως είναι μόλις 27 χρονών. Ο τελευταίος ειδικά ήρθε σε μια περίοδο που βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση αφού σκόραρε συνεχώς με την Παρί Σεν Ζερμέν, δίνοντας πολύτιμες νίκες στην ομάδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments