Ελλάδα

Έγκλημα στην Κρήτη: Γυναίκα μαχαίρωσε τον πρώην σύζυγό της

Έγκλημα στην Κρήτη: Γυναίκα μαχαίρωσε τον πρώην σύζυγό της
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο της Κρήτης. Θύμα ένας 59χρονος, ο οποίος μαχαιρώθηκε από την πρώην σύζυγό του και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στην χειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Οικογενειακή τραγωδία στην Αλικαρνασσό της Κρήτης, όταν ένας 59χρονος μαχαιρώθηκε από την πρώην σύζυγό του, ύστερα από καυγά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής το πρώην ζευγάρι είχε έντονο καυγά, όταν η 31χρονη γυναίκα έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 59χρονου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα από το αιματηρό επεισόδιο. Αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση κατέληξαν στην πρώην σύζυγο η οποία φέρεται να ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής έξω από το Κέντρο Αστέγων, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο.  Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα -με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία- θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments