Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο
Έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες ηλικίας 25, 28 και 30 χρόνων οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Μια καλοστημένη επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών είχαν στήσει αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στην χώρα με επίκεντρο τη Μυκονο. Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν ένα καίριο χτύπημα στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών στο νησί των ανέμων αφού κατάφεραν να συλλάβουν τρεις αλλοδαπούς ενώ αναζητούνται και άλλοι ομοεθνείς τους.

Μετά τις επ’ αυτοφώρω συλλήψεις τη στιγμή που οι δράστες βρίσκονταν στις «καβάντζες» στις οποίες έκρυβαν τα ναρκωτικά που μετέφεραν στο νησί, οι αστυνομικοί εντόπισαν και διάφορους χώρους όπου διέμεναν.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν μικρές συσκευασίες έτοιμες για πώληση με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 139,1 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και μια μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποιούσαν.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, που τους άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, ο 28χρονος είναι κατηγορούμενος για παρόμοια υπόθεση και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας συγκροτήθηκε, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, ειδικό κλιμάκιο αποτελούμενο από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments