Video

Nτόναλντ Τραμπ: Σάλος με το βίντεο που τον δείχνει να σκοτώνει δημοσιογράφους και πολιτικούς του αντιπάλους

Nτόναλντ Τραμπ: Σάλος με το βίντεο που τον δείχνει να σκοτώνει δημοσιογράφους και πολιτικούς του αντιπάλους
Ντόναλντ Τραμπ: Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, το οποίο απεικονίζει τον ίδιο να σκοτώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ντόναλντ Τραμπ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου (WHCA) καταδίκασε σήμερα κατασκευασμένο βίντεο, το οποίο απεικονίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να πυροβολεί μέλη μέσων ενημέρωσης και πολιτικούς του αντιπάλους, το οποίο προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε διάσκεψη οργάνωσης υποστηρικτών του σε ένα από τα θέρετρά του.

Οι New York Times έγραψαν πρώτοι για το βίντεο αυτό, χάρη στη διαρροή του βίντεο στην αμερικανική εφημερίδα από κάποιον που παρευρέθη στη διάσκεψη.Το «πειραγμένο» αυτό βίντεο δείχνει μια μακάβρια σκηνή, στην οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ απεικονίζεται να πυροβολεί, να μαχαιρώνει και να επιτίθεται βίαια σε μέλη μέσων ενημέρωσης και πολιτικούς του αντιπάλους, σύμφωνα με τους New York Times, οι οποίοι προσθέτουν ότι αυτό προβλήθηκε σε διάσκεψη οργάνωσης υποστηρικτών του Τραμπ που διοργανώθηκε στο θέρετρό του στο Μαϊάμι την περασμένη εβδομάδα.

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Λευκός Οίκος καταδικάζει το εν λόγω βίντεο

«Η WHCA εκφράζει τον αποτροπιασμό της για βίντεο που φέρεται ότι προβλήθηκε το Σαββατοκύριακο σε πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσαν υποστηρικτές του προέδρου» δήλωσε ο Τζόναθαν Καρλ, ο πρόεδρος της ένωσης σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.«Όλοι οι Αμερικανοί θα πρέπει να καταδικάσουν την απεικόνιση αυτή βίας εναντίον δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων του προέδρου», σημείωσε.

«Έχουμε και στο παρελθόν πει στον πρόεδρο ότι η ρητορική του μπορεί να υποκινήσει βία. Τώρα ζητάμε από αυτόν και από οποιονδήποτε είχε σχέση με την συγκέντρωση αυτή να καταδικάσει το βίντεο αυτό και να επιβεβαιώσει ότι η βία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments