Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πίνει νερό στο όνομά του ο Μάρτινς

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πίνει νερό στο όνομά του ο Μάρτινς
Αβραάμ Παπαδόπουλος: O 34χρονος στόπερ αποτελεί παράδειγμα για όλους στου Ρέντη

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Όταν ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεταν ότι απλά γύρισε για να κλείσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο ίδιος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ποτέ δεν είδε την επιστροφή του στον Πειραιά ως το τέλος της καριέρας του.

Ο 34χρονος στόπερ ούτε για μία στιγμή δεν είχε στο μυαλό του ότι θα πήγαινε καθημερινά στον Ρέντη και απλά θα έδινε συμβουλές. Πήγε στο προπονητικό κέντρο, έπιασε τους γυμναστές και τους ξεκαθάρισε ότι «θέλω να είμαι έτοιμος το συντομότερο να παίξω». Ο Αβραάμ θα μπορούσε να είχε κάνει μία συμφωνία και να κάθεται απλά δίπλα στον πάγκο της ομάδας.

Όμως ο Παπαδόπουλος θέλει να αποδείξει σε όλους ότι δεν έχει ξοφλήσει. Ο 34χρονος στόπερ γνωρίζει όσο κανείς άλλος τον εαυτό του, ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι βασικός, αλλά θέλει να είναι στο απαραίτητο επίπεδο έτσι ώστε όταν ο Πέδρο Μάρτινς τον χρειαστεί να είναι έτοιμος να βοηθήσει. Ο Αβραάμ είναι ένα βαρύ κορμί και αυτό που έχει κάνει στο παιχνίδι με τον Άρη επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω. Είχε παίξει στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου, χτύπησε και επανήλθε στον αγώνα με τον Άρη. Δεν είναι απλό για ένα βαρύ κορμί όπως του Παπαδόπουλου, ο οποίος έδειξε πως όλο αυτόν τον καιρό δούλευε σαν… σκύλος.

Γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάθει την πλάκα του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον θεωρεί πρότυπο για όλους στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά.

Ο Πορτογάλος στάζει μέλι για τον Αβραάμ και δεν περίμενε ότι θα δούλευε τόσο σκληρά και σε καθημερινή βάση. Πολλές φορές είναι παράδειγμα για τους συμπαίκτες του και ειδικά τους μικρότερους σε ηλικία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments