Αθλητισμός

Κάρολ Σφιντέρσκι: Έτοιμος για την εθνική Πολωνίας

Κάρολ Σφιντέρσκι: Έτοιμος για την εθνική Πολωνίας
Κάρολ Σφιντέρσκι: Την πόρτα της εθνικής ομάδας της Πολωνίας χτυπά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Κάρολ Σφιντέρσκι: Ο Πολωνός διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Στα 22 του αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ΠΑΟΚ, καθώς αρπάζοντας τις ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα έχει δείξει πως αξίζει και με το παραπάνω. Ο Άκπομ έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού επιθετικού, μιας και ο Πολωνός μετρά ήδη πέντε τέρματα σε έξι αγώνες πρωταθλήματος με τον «Δικέφαλο».

Η αγωνιστική του εκτόξευση «ταξιδεύει» και εκτός της χώρας μας, με την Εθνική Πολωνίας να ετοιμάζεται να του ανοίξει τις πόρτες της.Οι Πολωνοί έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γέρζι Μπρέτσεκ αναμένεται να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καμία συμμετοχή και να δώσει ευκαιρίες σε εκείνους που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Λεβαντόφσκι, Μίλικ, Πιόντεκ… Σφιντέρσκι

Ένας από αυτούς είναι και ο Σφιντέρσκι. ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» της Πολωνίας και ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πιθανό να δώσει… ανάσες στους Λεβαντόφσκι, Μίλικ και Πιόντεκ, ενώ εκείνος θα πάρει μία μεγάλη ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Ο Σφιντέρσκι έχει δημιουργήσει καλό όνομα στην χώρα, ανεβάζοντας καθημερινά την χρηματιστηριακή του αξία στον ΠΑΟΚ. Τελευταίο χρονικά κατόρθωμα του 22χρονου, το γκολ του στην Τρίπολη με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ κόντρα στον Αστέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments