Αθλητισμός

Ανδρεάς Μπουχαλάκης: Παραμένει το ενδιαφέρον της Μπολόνια

Ανδρεάς Μπουχαλάκης: Παραμένει το ενδιαφέρον της Μπολόνια
Ανδρεάς Μπουχαλάκης: Οι «ροσομπλού» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Έλληνα μέσο στο «Ολίμπικο», στον αγώνα της Εθνικής μας στην Ιταλία. 

Ανδρεάς Μπουχαλάκης: Η Μπολόνια το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα μέσο του Ολυμπιακού, αλλά δεν έκανε κίνηση για την απόκτησή του. Όμως το όνομα του Ανδρέα Μπουχαλάκη ποτέ δεν βγήκε από τα μπλοκάκια των σκάουτερς της ιταλικής ομάδας. Οι «ροσομπλού» μπόρεσαν να δουν από κοντά τον Μπουχαλάκη στο «Ολίμπικο» και συγκεκριμένα στον αγώνα της Εθνικής μας στην Ιταλία.

Η Μπολόνια λοιπόν είχε άνθρωπο στην Ρώμη, είδε ξανά από κοντά τον Κρητικό χαφ, τον είχε παρακολουθήσει και το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο αξίζει να ασχοληθεί. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι στην Μπολόνια γνωρίζουν πώς δεν πωλείται με λιγότερα από 5-6 εκατομμύρια ευρώ.

Τέτοιο ποσό πολύ δύσκολα θα βγάλει από τα ταμεία της η Μπολόνια, όμως αν το τμήμα σκάουτινγκ ανάψει το «πράσινο φως», τότε είναι ξεκάθαρο ότι θα μπει σε διαδικασία παζαριού με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments