Αθλητισμός

Δημήτρης Αγραβάνης: Στο μυαλό του ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Αγραβάνης: Στο μυαλό του ο Ολυμπιακός
Δημήτρης Αγραβάνης: Ο 24χρονος φόργουορντ μετά από 6 χρόνια στον Πειραιά, συνεχίζει την καριέρα τους στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον Προμηθέα.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, στον οποίος αγωνιζόταν εκεί από το 2013, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα (2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό. Ο 24χρονος φόργουορντ μετά από 6 χρόνια στον Πειραιά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα τους στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον Προμηθέα.

Στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Αγραβάνης έχει βοηθήσει τον Προμηθέα. Στην Ελλάδα, κόντρα στη Λάρισα είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ, κόντρα στον Ιωνικό 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ και κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε 7 πόντους και 4 ριμπάουντ. Στο EuroCup, o Έλληνας φόργουορντ κόντρα στην Μακάμπι Ρισόν είχε μόλις 2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ κόντρα στη Μονακό έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι σήμερα έχοντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ

Στόχος του Αγραβάνη είναι να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος, προκειμένου να βρει ρυθμό, να βελτιωθεί και να εξελίξει το παιχνίδι του. Στο μυαλό του 24χρονος φόργουορντ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή. Η πόρτα των “ερυθρολεύκων” δεν έκλεισε για εκείνον και οι Πειραιώτες θα παρακολουθούν την πορεία του στην Πάτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments