Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: H ανάρτηση του για την νίκη της Εθνικής

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: H ανάρτηση του για την νίκη της Εθνικής
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Η Εθνική Ελλάδας μετά από σχεδόν έξι μήνες πανηγύρισε νίκη επικρατώντας της Βοσνίας με 2-1 και ο "κομμένος" Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν παρέλειψε να την συγχαρεί.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Η νίκη της Εθνικής Ελλάδας χθες βράδυ επί της Βοσνίας ήταν βέβαιο πως δεν θα περνούσε απαρατήρητη από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός μετά από πολλά χρόνια είδε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τον καναπέ του σπιτιού, μιας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ δεν τον υπολογίζει. Η Εθνική μας έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε των Βόσνιων με 2-1 επιστρέφοντας μετά από πολύ καιρό στις επιτυχίες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι – μετά από αυτό κόντρα στην Ιταλία – με αρκετά νέα πρόσωπα. Η νίκη επί της Βοσνίας ήταν σαφές πως θα χαροποιούσε ακόμη και τους… κομμένους. Ένας εξ΄ αυτών, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με ανάρτηση του στο προσωπικό του instagram συνεχάρη παίκτες και προπονητή για την εμφάνιση και ακολούθως τη νίκη επί των Βόσνιων.

Δεν ξέχασε την Εθνική ο Παπασταθόπουλος

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έκανε το ακόλουθο ποστάρισμα, μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα του ΟΑΚΑ: “Μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή της”.

O αμυντικός της Άρσεναλ μαζί με τους Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου τέθηκαν στο περιθώριο από τον νέο Τζον Φαν’τ Σιπ για τους γνωστούς λόγους. Το νέο πρόσωπο που παρουσίασε η Ελλάδα άρεσε στο κοινό, με τον Ολλανδό για την ώρα να δικαιώνεται απολύτως για την επιλογή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments