Ελλάδα

Χανιά: Κρίσιμες ώρες για 4χρονο αγοράκι

Χανιά: Κρίσιμες ώρες για 4χρονο αγοράκι
Χανιά: Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ηρακλείου διακομίζεται αγοράκι 4 ετών έπειτα από πτώση από τοιχίο και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται 4χρονο αγοράκι από τα Χανιά. Το άτυχο παιδί έχει μεταβεί από χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της πόλης όντας με πολύ σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Το μικρό παιδί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου μετά την αρχική ιατρική αντιμετώπιση των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το 4χρονο αγοράκι

Η διακομιδή έγινε στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το αγοράκι διασωληνωμένο σε καταστολή, και άμεσα εισήχθη στην ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ. Όπως είπε στο Flashnews.gr ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης έγιναν οι αναγκαίες απεικονιστικές εξετάσεις και με τους γιατρούς να θεωρούν πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας και της αντιμετώπισης των τραυμάτων του.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει θλίψη στα Χανιά όπου και διαμένει η οικογένεια. Η υγεία του παιδιού κινδυνεύει με τους γονείς να εύχονται πως το δράμα τους θα ξεπεραστεί γρήγορα. Από πλευράς γιατρών τις τελευταίες ώρες γίνονται όλα τα απαραίτητα προκειμένου ο 4χρονος θα τεθεί εκτός κινδύνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments