Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (17/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (17/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (17/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (17/10/19).

  • Κριός

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και έτοιμους να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Μετά από μια παραγωγική μέρα στη δουλειά, ζητήστε από τον/την σύντροφό σας να σας συναντήσει στο αγαπημένο σας στέκι για να χαλαρώσετε παρέα.

  • Ταύρος

Μπαίνετε σε μια μεταβατική περίοδο. Κάποιες αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ άλλες αρχίζουν τώρα. Μπορεί να φαίνεται κουραστικό αλλά να ξέρετε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας θα τα ξεπεράσετε όλα μια χαρά.

  • Δίδυμοι

Το να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλετε θα σας βοηθήσει να το βρείτε. Αναγνωρίστε ποιους τομείς της ζωής σας θέλετε να βελτιώσετε. Ο/Η αγαπημένος/η σας θέλει το καλύτερο για εσάς και θα είναι ο σύμμαχός σας στην αναζήτησή σας.

  • Καρκίνος

Δώστε επιπλέον προσοχή σε ό,τι λέτε σήμερα, αλλιώς μπορεί να ξεφουρνίσετε κάτι που θα έπρεπε να κρατήσετε για τον εαυτό σας. Αν κατά τύχη πείτε κάτι που θα προσβάλλει τον/τη σύντροφό σας, ζητήστε ειλικρινά συγγνώμη και θα είστε μια χαρά.

  • Λέων

Ό,τι και αν κάνετε απόψε το βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά. Εσείς οι δύο μπορείτε να κάνετε ακόμη και τη μπουγάδα μια διασκεδαστική διαδικασία. Από τη στιγμή που είστε μαζί, το τι θα κάνετε μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

  • Παρθένος

Δεν σας ικανοποιεί να ζείτε σε ένα φανταστικό κόσμο. Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας θέλετε να είστε προσγειωμένοι. Ευτυχώς, ο/η αγαπημένος/η σας σάς δίνει σημάδια ότι όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

  • Ζυγός

Σήμερα σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα. Ανησυχείτε για το πώς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει με τον/τη σύντροφό σας. Συζητήστε το μαζί τους και να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες – θα βρείτε τον τρόπο για να επιτύχετε αυτά που θέλετε.

  • Σκορπιός

Ξεκινάει μια περίοδος νέων εγχειρημάτων σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής. Πείτε στον/στη σύντροφό σας να σας συνοδεύσει ώστε να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον.

  • Τοξότης

Κρατήστε το πάθος ζωντανό, βάζοντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση στη σχέση σας. Η διασκέδαση και τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Προκαλέστε τον/την αγαπημένο/η σας σε κάποια δραστηριότητα που κάνατε όταν ήσασταν παιδιά – και παίξτε για να νικήσετε!

  • Αιγόκερως

Είναι πάντα πρόκληση να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή… Ειδικά αυτή την περίοδο, τα πράγματα είναι ακόμη δυσκολότερα. Φανείτε δημιουργικοί με το πρόγραμμά σας. Ξεκινήστε για παράδειγμα πιο νωρίς για τη δουλειά, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο το βράδυ με τον/τη σύντροφό σας.

  • Υδροχόος

Κάντε για τον εαυτό σας και τον/την αγαπημένο/η σας κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Πηγαίνετε για δείπνο σε ένα εστιατόριο στην άλλη πλευρά της πόλης. Μην ανησυχείτε για το αν θα προσαρμοστείτε στο καινούργιο περιβάλλον. Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να μπορείτε να πάτε παντού.

  • Ιχθύες

Πολλά πράγματα στη ζωή σας σήμερα μοιάζουν να είναι καλυμμένα από ένα πέπλο ομίχλης. Αφιερώστε χρόνο σήμερα για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Βασιστείτε στον/στη σύντροφό σας να είναι η σταθερά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments