Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πάει για βασικός με τον ΟΦΗ

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πάει για βασικός με τον ΟΦΗ
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Οι εμφανίσεις του Έλληνα σέντερ μπακ "υποχρεώνουν" τον Μάρτινς να τον βάλει βασικό κόντρα στον ΟΦΗ.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός με την πολύ καλή εμφάνιση του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Αβραάμ θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τους Κρητικούς στον Πειραιά για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τις εμφανίσεις του και το πάθος που βγάζει στα παιχνίδια και τις προπονήσεις έχει κάνει τον προπονητή του Ολυμπιακού να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Μάλιστα ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός  έχει προσπεράσει στην κούρσα των στόπερ τον Μπα. Από εκεί που ήταν πίσω από τον Αφρικανό, τώρα είναι πιο πάνω στην ιεραρχία.

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα ΑμΕΑ ενόψει ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (19/10, 19:30) για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια ΑμΕΑ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» το Σάββατο 17/10/19 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους/AμEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμΕΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμΕΑ που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments