Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Μέλη του έκαναν παρέμβαση στο γραφείο του Βασίλη Κικίλια

Ρουβίκωνας: Μέλη του έκαναν παρέμβαση στο γραφείο του Βασίλη Κικίλια
Ρουβίκωνας: Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο Κολωνάκι, εισέβαλε το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα.

Ρουβίκωνας: Ομάδα μελών του Ρουβίκωνα εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, το οποίο στην οδό Κριεζώτου στο κέντρο της Αθήνας. Τέσσερα μέλη της αναρχικής ομάδας ήταν εκείνοι που έκαναν την «παρέμβαση» και έφτασαν έως το γραφείο του υπουργού. Σύμφωνα πληροφορίες του iatropedia.gr, μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε να δει τον Βασίλη Κικίλια.

Όταν οι συνεργάτες του υπουργού Υγείας της απάντησαν ότι δεν βρισκόταν εκεί, αλλά στη Βουλή τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο γραφείο και πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «κάτω τα χέρια από τη δημόσια υγεία», ενώ φεύγοντας έριξαν μπογιές στην πόρτα. Ένας αστυνομικός τους καταδίωξε και κατάφερε να πιάσει τον έναν.

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments