Ελλάδα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Συνεχίζει τις επενδύσεις στα Media ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού

Βαγγέλης Μαρινάκης: Συνεχίζει τις επενδύσεις στα Media ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού
Βαγγέλης Μαρνάκης: Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να γιγαντώσει μιντιακό του όμιλο κάνοντας τον έναν από τους ισχυρότερους της χώρας.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο ισχυρός άνδρας των «Ερυθρόλευκων» έχει βάλει στόχο να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Έχοντας μπει τα τελευταία χρόνια στα μίντια και εδραιώνοντας την παρουσία του με τον τηλεοπτικό σταθμό One Channel, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Οι φιλοδοξίες του φθάνουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime και στις τηλεπικοινωνίες. Το νέο δέλεαρ για εκείνον είναι η WIND.

Η πρόταση αυτή όπως αναφέρεται έρχεται ως συνέχεια της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της NOVA. Το συνδρομητικό κανάλι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου περνάει στα χέρια του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, καθώς μένουν μονάχα τα διαδικαστικά.

Επενδύει παντού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήρθε για να μείνει στον χώρο των μίντια. Μέχρι τώρα υπό την σκέπη του βρίσκονται το τηλεοπτικό κανάλι ONE TV, η ιστοσελίδα in.gr και οι εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ».

Όλα αυτά μέσα σε λίγα χρόνια και από το ξεκίνημα του με την αγορά του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας εφοπλιστής εκτός του ισχυρού του στόλου θέλει να ηγηθεί στην χώρα μας και στο κομμάτι των τηλεπικοινωνιών και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να το καταφέρει. Ήδη ο τηλεοπτικός σταθμός One Channel δείχνει να μπαίνει σε όλο και περισσότερα σπίτια. Η επένδυση με παρουσιαστές πρώτης γραμμής αρχίζει να πιάνει τόπο, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης καταγράφουν σταθερά ανοδική πορεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments