Διεθνή

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Η Ρωσία θα μπορούσε να ηγηθεί μιας ειρηνευτικής πρωτοβουλίας δυτικά του Ευφράτη

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Η Ρωσία θα μπορούσε να ηγηθεί μιας ειρηνευτικής πρωτοβουλίας δυτικά του Ευφράτη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Νομίζω ότι η Ρωσία θα μπορούσε να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για την επίτευξη ειρήνης δυτικά του Ευφράτη, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Την άποψη ότι η Ρωσία θα μπορούσε να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για την επίτευξη ειρήνης δυτικά του Ευφράτη εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στους ξένους δημοσιογράφους στη Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Αυτή την περίοδο ισχύει η συμφωνία για το Ιντλίμπ την οποία πετύχαμε εμείς και η Ρωσία στο Σότσι. Συνεχίζουμε την συνεργασία προς αυτήν την κατεύθυνση. Νομίζω ότι η Ρωσία θα μπορούσε να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για την επίτευξη ειρήνης δυτικά του Ευφράτη» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Στο ερώτημα επίσης που του έθεσαν δυτικοί δημοσιογράφοι «αν προτίθεται στις συνομιλίες με τον (Ρώσο πρόεδρο)  Πούτιν να θέσει το ζήτημα του τερματισμού των αεροπορικών πληγμάτων στο Ιντλίμπ» εκείνος απάντησε ότι δεν προτίθεται να θέσει αυτό το ζήτημα «επειδή η Ρωσία δεν πραγματοποιεί αεροπoρικές επιδρομές στο Ιντλίμπ από τις 31 Αυγούστου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments