Video

Γιώργος Παπαδάκης: Η επική ατάκα του στον “αέρα” της εκπομπής του

Γιώργος Παπαδάκης: Η επική ατάκα του στον “αέρα” της εκπομπής του
Γιώργος Παπαδάκης: Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ατάκα του δημοφιλούς δημοσιογράφου σε συνεργάτη της εκπομπής του για αυτό που επέλεξε να φορέσει.

Γιώργος Παπαδάκης: Ο ρεπόρτερ Λάζος Μαντικός βρέθηκε από νωρίς το πρωί στη Γλυφάδα, όπου άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ για να παρουσιάσει το θέμα και καθώς σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Γραβάτας, επέλεξε και εκείνος να την τιμήσει φορώντας το ανδρικό αξεσουάρ. Ωστόσο, είναι σχεδόν απίθανο να περίμενε την αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη όταν έγινε η ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του για να τους παρουσιάσει το θέμα.

Κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον Λάζο Μαντικό ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε ένα γενικό πλάνο του ρεπόρτερ, ο οποίος φορούσε γραβάτα και τον ρώτησε γιατί είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση. Εκείνος ξεκίνησε νανα εξηγεί για την Ημέρα Γραβάτας, ενώ έδωσε και την ετυμολογία της λέξης. Εκεί ήταν που δημοφιλής δημοσιογράφος πήγε την κουβέντα… αλλού κι έκανε «επίθεση» στον ρεπόρτερ, αποκαλώντας τον «άσχετο».

«Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως επίσης η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη πρωί πρωί!», φώναξε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments