Αθλητισμός

Μαουρίσιο: Υποψήφιος για βασικός κόντρα στη Λαμία

Μαουρίσιο: Υποψήφιος για βασικός κόντρα στη Λαμία
Μαουρίσιο: Ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Βραζιλιάνο χαφ στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος χαφ τραυματίστηκε σοβαρά στο φινάλε της περασμένης σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει την προετοιμασία και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα που τον άφησε εκτός, και πλέον το ζητούμενο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βρει ρυθμό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα τον χρησιμοποίησε για κάποια λεπτά στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στη Λαμία. Ο έμπειρος κόουτς  θεωρεί ότι είναι ιδανικό για να του δώσει μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει μεγάλο αγωνιστικό ρυθμό.

Εάν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο ο Μαουρίσιο θα πάρει τη θέση του Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή και θα συνεργαστεί με τον Μίσιτς. Την ίδια στιγμή ο Φερέιρα προβληματίζεται με τον Εσίτι ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα και εκτιμάται ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Αντίθετα είναι μεγάλο το ενδεχόμενο ο Βιεϊρίνια να πάρει μια θέση στην αποστολή και να αγωνιστεί έστω και για λίγα λεπτά.

Τσούμπα Άκπομ: Ενδιαφέρον από Αγγλία για τον φορ του ΠΑΟΚ

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε τρομερό δεύτερο μισό στην περυσινή σεζόν. Φέτος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει το ίδιο «εκρηκτικά», αλλά αρκετές ομάδες από το νησί να παρακολουθούν την περίπτωση του. Η Γουέστ Χαμ είναι μία από αυτές τις ομάδες που το καλοκαίρι φέρεται να ήταν έτοιμη να καταφέρει πρόταση στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι για τον Ακπόμ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα Σφυριά θα κινηθούν για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα φέρεται πριν από λίγες μέρες να ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ πως προσφέρει 6 εκατομμύρια λίρες συν ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments