Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Επίδειξη δύναμη από τους “Μπλαουγκράνα” (vid)

Μπαρτσελόνα: Επίδειξη δύναμη από τους “Μπλαουγκράνα” (vid)
Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ στο 13', ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα στο 58' και ο Σουάρες ολοκλήρωσε τη νίκη στο 66'.

Μπαρτσελόνα: Ένα εύκολο μεσημέρι πέρασε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Εϊμπάρ, καθώς επικράτησε με 3-0 της ομώνυμης ομάδας, για την 9η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και έτσι πέρασε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το σκορ άνοιξε νωρίς για την Μπαρτσελόνα που στο 14′ πήρε προβάδισμα με τον Γκριεζμάν ύστερα από μπαλιά του Λενγκλέ να φεύγει απέναντι από τον Ντμίτροβιτς και με πλασέ που χτύπησε και στο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 31′ ο Μέσι έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 ενώ οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί κυρίως με σέντρες χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα μπήκε με στόχο να «καθαρίσει» το ματς και αυτό έκανε. Αρχικά στο 58′ Σουάρες, Γκριεζμάν και Μέσι συνδυάστηκαν υπέροχα με τον τελευταίο να πλασάρει και να γράφει το 2-0 για την ομάδα του. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αργεντινός έφυγε απέναντι από τον Ντμίτροβιτς αλλά έδωσε πάσα για τον Σουάρες που προ κενής εστίας έκανε και το 3-0 για τους «μπλαουγκράνα»

Τέταρτος σκόρερ στην Ιστορία της Μπαρτσελόνα ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες έχει «ζεσταθεί» για τα καλά μετά τον τραυματισμό του και, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση εναντίον της Ίντερ (πέτυχε και τα 2 γκολ στη νίκη των «μπλαουγκράνα» με 2-1), αλλά και το πανέμορφο γκολ εναντίον της Σεβίλης, ο Ουρουγουανός σκόραρε και σήμερα (19/10) εναντίον της Εϊμπάρ , φτάνοντας τα 184 γκολ με την φανέλα του συλλόγου της Βαρκελώνης. Με την επίδοση αυτή ισοφάρισε τον θρύλο της Μπαρτσελόνα, Γιόζιπ Σαμιτιέρ, στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ στην Ιστορία του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments