Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μπόλντγουιν – Ρούμπιτ στην έξοδο

Ολυμπιακός: Μπόλντγουιν – Ρούμπιτ στην έξοδο
Ολυμπιακός: Η νέα ήττα των Πειραιωτών αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν. Αυτή η ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογο τον βρίσκει να αγωνίζεται μόνο στα παιχνίδι της Euroleague. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει με το αριστερό καθώς μετρούν δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η νέα ήττα από την Ζενίτ αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ  είναι στην… πόρτα της εξόδου ενώ αμφίβολο είναι και το μέλλον των Τσέρι και Χαπ στους «ερυθρόλευκους». Όπως μετέδωσε και η συνδρομητική τηλεόραση οι δύο παίκτες βρίσκονται στην έξοδο. Αυτή η απόφαση δεν έχει παρθεί μόνο για τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις.

Οι Μπόλντγουιν και Ρούμπιτ έχουν δύο από τα υψηλότερα υψηλά συμβόλαια της ομάδας του Ολυμπιακού και στόχος είναι να αποκτηθούν δύο άλλοι παίκτες επιπέδου Euroleague για να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτή είναι η επιθυμία του Κεστούτιτς Κεμζούρα. Όσον αφορά τους Τσέρι και Χαπ, η παραμονή τους στην ομάδα του Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Δεν έχουν ικανοποιήσει και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά εφόσον οι συνθήκες το ευνοήσουν.

Ολυμπιακός – Ζενίτ 68-77

Η αστοχία από τα 6.75 (6/30 τρίποντα) και η γενικότερη αδυναμία του Ολυμπιακού να ανταπεξέλθει στην επίθεση, καταδίκασαν τους «ερυθρόλευκους» σε μία οδυνηρή ήττα στο ΣΕΦ, απέναντι στην «πρωτάρα» της Euroleague, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία συνδύασε με «διπλό» την ιστορική ευρωπαϊκή νίκη της. Οι Πειραιώτες έπεσαν στην παράταση (64-64 κ.α.) με το τελικό 68-77, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 1-2 και τους Ρώσους να τους «πιάνουν» στην κατάταξη.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-38, 47-53, 64-64 κ.α., 68-77 παρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments