Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξέμεινε από εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Ξέμεινε από εξτρέμ
Παναθηναϊκός: Έχει μείνει χωρίς ποδοσφαιριστή για τα άκρα ο Γιώργος Δώνης.

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι απέκτησαν τρία εξτρέμ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει λύσει το πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τώρα ξαναμπαίνει σιγά σιγά στο πλάνο του Γιώργου Δώνη, ο Γιοάν Μολό είναι στον αέρα μετά το σοβαρό πειθαρχικό του παράπτωμα, ενώ ο Ούφε Μπεκ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν προπονείται.

Και ο Δημήτρης Κολοβός, μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι που πέρασε, δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο. Εξαφανισμένος στο γήπεδο, είτε παίζοντας στο πλάι, είτε στον άξονα. Είτε παίζοντας στη φυσική του θέση, είτε ως φορ όπως συνέβη με την Ξάνθη, δεν έχει καταφέρει να δείξει το παραμικρό απ’ όσα αξίζει.

Κάπως έτι οι πράσινοι δείχνουν να έχουν και πάλι ξεμείνει από εξτρέμ και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» πρόκειται τον προσεχή Γενάρη να βγει και πάλι στην αγορά για να ενισχυθεί. Ένας παίκτης που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα άκρα ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, όμως δόθηκε δανεικός στον Πανιώνο. Σίγουρα το μετανιώνουν στον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments