Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Όρισε την τιμή του ο Ολυμπιακός

Ρούμπεν Σεμέδο: Όρισε την τιμή του ο Ολυμπιακός
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος στόπερ εντυπωσιάζει με την απόδοση του και ο Ολυμπιακός έχει ορίσει την τιμή του σε μια ενδεχόμενη πώληση.

Ρούμπεν Σεμέδο: Το καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε για την απόκτηση ενός ποιοτικού στόπερ. Για την ακρίβεια ο έμπειρος τεχνικός είχε ζητήσει την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Η μεταγραφή πέρασε από σαράντα κύματα αλλά τελικά ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο διεθνής στόπερ έδειξε από την αρχή ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ξεκίνημα της καριέρα του θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Αν δεν αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα όταν ήταν στην Βιγιαρεάλ θα μπορούσε σήμερα να παίζει σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο δείχνει να βάζει σε μία σειρά την καριέρα του.

Αυτή είναι η τιμή του Σεμέδο

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού αποκάλυψε χθες η Record. Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι «αετοί» έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον διεθνή ξανά κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δείχνει ανανεωμένος στους Πειραιώτες.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», εκτός από την Μπενφίκα και η Πόρτο ενδιαφέρεται για τον υψηλόσωμο στόπερ για τον οποίο οι Πειραιώτες έδωσαν ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στη Βιγιαρεάλ το προηγούμενο καλοκαίρι. Το δημοσίευμα προσθέτει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν τον Σεμέδο μετά από έναν μόλις χρόνο και το «ταβάνι» τους για να τον παραχωρήσουν θα είναι πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments