Αθλητισμός

Στέλιος Κίτσιου: Περιμένει την κλήση του Φαν’τ Σιπ

Στέλιος Κίτσιου: Περιμένει την κλήση του Φαν’τ Σιπ
Στέλιος Κίτσιου: Ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Τουρκία και χτυπάει την πόρτα της Εθνικής.

Στέλιος Κίτσιου: Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ κάνει εντυπωσιακή σεζόν στην Τουρκία. Μάλιστα ο Κίτσιου συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους μπακ του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος από το καλοκαίρι συνεχίζει την πορεία του στην Άνκαραγκουτσού (αγωνίστηκε εκεί ως δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν) έχει κάνει φανταστικό ξεκίνημα με τα ΜΜΕ των γειτόνων να υμνούν τον μαχητικό του χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κίτσιου είναι πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα στην κατηγορία των επιτυχημένων τάκλιν με το εντυπωσιακό νούμερο των 4.3 ανά παιχνίδι, ενώ με βάση το σύστημα αξιολόγησης της ιστοσελίδας whoscored.com είναι αυτή την στιγμή μετά από 7 αγωνιστικές τέταρτος κορυφαίος μπακ της τουρκικής λίγκας, πίσω από τους Οζάν Τουφάν (Φενερμπαχτσέ), Ζούνιορ Καϊσαρά (Μπασάκσεχιρ) και Ογκούζ Τσεϊλάν (Γκαζιαντέπ).

Ο Κίτσιου βλέποντας τις κλήσεις της Εθνικής τους τελευταίους μήνες σίγουρα θα περιμένει με ανυπομονησία το τηλεφώνημα του, Τζον Φαν’τ Σιπ. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής έχει δείξει ότι παρακολουθεί όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αργά η γρήγορα ο Φαν’τ Σιπ θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος. Από τον Κίτσιου εξαρτάται αν θα τον δικαιώσει και θα αρπάξει την ευκαιρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments