Lifestyle

Έπεσε από τη σκηνή η Lady Gaga (vid)

Έπεσε από τη σκηνή η Lady Gaga (vid)
Απίστευτο περιστατικό με την διάσημη τραγουδίστρια σε συναυλία στο Λας Βέγκας.

Μια πολύ άτυχη στιγμή είχε η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga όταν βρέθηκε στη σκηνή στο πλαίσιο συναυλίας της στο Λας Βέγκας, πριν από λίγες ημέρες. Βίντεο που τραβούσε θεατής δείχνει την pop star να αγκαλιάζει έναν από τους θαυμαστές της, τον οποίο εντόπισε μέσα στο πλήθος και τον κάλεσε να ανέβει στη σκηνή.

Ο άνδρας ο οποίος δεν πιστεύει στα μάτια του ανεβαίνει στη σκηνή και από τον ενθουσιασμό του πιάνει την τραγουδίστρια από τη μέση. Μέσα στον μεγάλο ενθουσιασμό εκείνη βάζει τα πόδια της με τέτοιο τρόπο ώστε να τον “δέσει”.

Η κατάσταση, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου, ξεφεύγει από τον έλεγχο, όταν ο θαυμαστής – το όνομά οτυ είναι τζακ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα- χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο κενό προκαλώντας την ανησυχία του κοινού και της ασφάλειας. Η τούμπα των δύο δεν ήταν και τόσο ομαλή αφού, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ο θαυμαστής έπεσε πάνω στη τραγουδίστρια.

«Όλα καλά. Το μόνο που δεν είναι καλό είναι πως χρειαζόμαστε σκαλιά για να ανέβουμε στη σκηνή», είπε η Lady Gaga προσπαθώντας να διακωμωδήσει το περιστατικό. Στη συνέχεια, ανέβασε ξανά τον Τζακ, ο οποίος είχε τρομοκρατηθεί. «Είσαι καλά;» τον ρώτησε. «Όλα καλά, δεν φταις εσύ. Εάν κάποιος στο διαδίκτυο μιλήσει άσχημα για σένα θα θυμώσω πάρα πολύ», του είπε, σύμφωνα με το περιοδικό «Time».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments