Αθλητισμός

Σουντανί: Τα νούμερα του είναι εντυπωσιακά

Σουντανί: Τα νούμερα του είναι εντυπωσιακά
Σουντανί: Ο έμπειρος επιθετικός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον ΟΦΗ κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα του στην αναμέτρηση.

Σουντανί: Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ για την απόκτηση του. Η μεταγραφή δεν έγινε επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε στην ομάδα του τον έμπειρο παίκτη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και να δώσει αρκετά γκολ.

Το γεγονός πως κόπηκε από την αρχική Ευρωπαϊκή λίστα δεν σήμαινε απολύτως τίποτα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον υπολόγιζε κανονικά απλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός καθώς ήταν πολύ πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πλέον βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ήταν παντού στο γήπεδο

Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που έβαλε. Αλλά και η συμμετοχή του στην επιθετική λειτουργία. Το γράφημα, που αφορούσε τις κινήσεις του, στο γήπεδο, τον έδειχνε να είχε κινηθεί σχεδόν παντού στο μισό του γηπέδου, όπου έκανε επίθεση ο Ολυμπιακός.

Γεμάτη εμφάνιση από τον Σουντανί, που στέλνει μηνύματα για τη συνέχεια. Ηδη έχει φτάσει τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα και συνολικά στην καριέρα του, κατάφερε να ξεπεράσει τα 140 γκολ. Αριθμός που είναι μεγάλος. Ο Πέδρο Μαρτίνς ειχε πει ναι από την αρχή, όταν το όνομα του έπεσε στο τραπέζι.

Γιατί τον πέρασε από έλεγχο για να δει πως έχει το σκοράρισμα. Και την δημιουργία. Με την βοήθεια που αναμενόταν να δώσει να είναι μεγάλη. Το πρώτο καλό μήνυμα ήρθε από την χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ. Με τον ίδιο να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

«Είμαι χαρούμενος όταν βοηθάω να σκοράρει η ομάδα και εκείνη να κερδίζει. Το σημαντικό είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωτάθληματος», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της NOVA. Αναφορικά με την ποικιλία, που έδειξε, στο τελείωμα των φάσεων (κεφαλιά και σουτ), υπογράμμισε: «Η ποικιλία οφείλεται στη συνεργασία μου με τους συμπαίκτες, έχει να κάνει με τη συνολική δράση μας, σημασία όμως δεν έχει το αν βάζω γκολ με το κεφάλι ή το πόδι, αλλά να κερδίζει η ομάδα τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments