Ειδήσεις

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πολύτιμος και φθηνός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Πολύτιμος και φθηνός
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 5 χρόνια.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον ΟΦΗ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη. Ο Αβραάμ ήταν τρομερός κόντρα στους Κρητικούς. Τελείωσε το παιχνίδι με 3-4 καθοριστικές επεμβάσεις, ειδικά αυτή στο πρώτο ημίχρονο που ο Τσιλιανίδης έχει βγει μόνος απέναντι από τον Σα. Ο Αβραάμ του πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα, αλλά έχει κι άλλες σημαντικές επεμβάσεις.

Ο Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια. Μία επιστροφή που επιθυμούσε πολύ ο ίδιος ο παίκτης. Για τον λόγο αυτό τον Αβραάμ δεν τον ενδιέφερε και πολύ τα χρήματα, υπογράφοντας συμβόλαιο 50 χιλιάδων ευρώ, plus τα μπόνους των παιχνιδιών.

Ο έμπειρος 34χρονος αμυντικός δίνει το παράδειγμα σε όλους ότι με τη θέληση και τη δουλειά μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Για ξοφλημένο τον είχαν όταν επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά ο έμπειρος στόπερ στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και η περίπτωση του θα πρέπει να παραδειγματίσει αρκετούς μέσα στον Ρέντη. Και με τον ΟΦΗ και με τον Άρη ήταν εξαιρετικός και δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη που είχε να παίξει από τις 23 Ιουλίου, που είχε θέματα τραυματισμών να εμφανίζεται σε αυτή την κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments