Lifestyle

Μελίνα Ασλανίδου: «Τα «όχι» που είπα στην καριέρα μου έκαναν τη διαφορά»

Μελίνα Ασλανίδου: «Τα «όχι» που είπα στην καριέρα μου έκαναν τη διαφορά»
Μελίνα Ασλανίδου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για όλες τις μεγάλες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει στη ζωή της.

Μελίνα Ασλανίδου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στα κριτήρια που επιλέγει μια συνεργασία, ενώ τονίζει πως είναι άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

Εχεις μεγάλη εμπειρία και στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις. Είναι περισσότερα τα «όχι» ή τα «ναι» που έχεις πει στην καριέρα σου;

«Είναι αρκετά τα «ναι», αλλά αυτά που έκαναν τη διαφορά ήταν τα «όχι».

Για κάποια από αυτά μετάνιωσες;

«Οχι. Για τίποτα. Και βλέποντας αποστασιοποιημένα πιο την κατάσταση, έτσι έπρεπε να γίνει».

Εχεις συνεργαστεί με πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Υπήρξαν δύσκολες συνεργασίες; Περιπτώσεις που αναγκάστηκες να συγκρουστείς;

«Δεν είμαι άνθρωπος των συγκρούσεων. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο πρέπει να έχει ξεπεραστεί κάθε όριο. Είμαι πάντα καλοπροαίρετη και θετική. Θεωρώ τις συνεργασίες ευλογία, γιατί μοιράζεσαι. Το μοίρασμα για μένα στη ζωή είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Μου έχει συμβεί λοιπόν σε ελάχιστες περιπτώσεις, που τις έχω διαγράψει από το μυαλό μου».

Σε αυτές τις λίγες περιπτώσεις πώς το διαχειρίστηκες;

«Εντονα, ποντιακά (γέλια). Είμαι μάχιμη, δεν δέχομαι την αδικία. Εκεί αντιδρώ. Υπήρξαν βέβαια και φορές που δεν αντέδρασα, το κατάπια. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, σίγουρα όμως είμαι καλά με τη συνείδηση μου».

Περιπτώσεις που είπες με τον συγκεκριμένο ή τη συγκεκριμένη «ποτέ ξανά»;

«Οχι, δεν το έχω πει. Οι καλλιτέχνες είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες. Εε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρξουν και εντάσεις και δύσκολες στιγμές, αλλά οι άνθρωποι μεγαλώνουν, και αλλάζουν. Συγχωρείς και προχωράς».

Γενικά είσαι άνθρωπος που συγχωρείς;

«Τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα».

Δεύτερες ευκαιρίες δίνεις;

«Οπως θέλω να μου δίνουν και μένα όταν κάνω λάθος, φυσικά και ναι, έχω δώσει».

Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις πλέον μια καλλιτεχνική συνεργασία;

«Να νιώθω καλά και να θέλω αυτήν τη συνεργασία. Να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Τα δικά μου κριτήρια είναι ανθρωποκεντρικά και μου έχουν βγει σε καλό».

Στη διασκέδαση και στη νύχτα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Θεωρείς προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;

«Πάντα κάθε αλλαγή γίνεται για το καλύτερο. Τα πράγματα αλλάζουν, η ζωή η ίδια αλλάζει. Καθημερινά και συνέχεια. Τον λόγο που γίνεται το κάθε πράγμα θα το δούμε στο μέλλον. Πολλές φορές δεν το βλέπουμε βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα».

Υπάρχει για σένα ο διαχωρισμός εμπορικού – ποιοτικού;

«Φυσικά και υπάρχει. Άλλα πράγματα εκπέμπουν κάποια τραγούδια χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και άλλα κάποια τραγούδια που πνευματικά σε οδηγούν κάπου, σε βάζουν σε σκέψεις, σε προβληματίζουν, σε διδάσκουν, σου αναπτερώνουν το ηθικό. Οχι, δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο σακί.

Πώς σου αρέσει να διασκεδάζεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Είμαι παιδί της παρέας, οπότε με τους φίλους μου. Δεν τρελαίνομαι πολύ για βραδινές εξόδους σε κλαμπ. Ακούω όμως πολύ ξένη μουσική».

Αυτά τα μυθικά κασέ που ακούγαμε για τους τραγουδιστές τα προηγούμενα χρόνια, εσύ τα πρόλαβες;

«Οχι, σε καμία περίπτωση. Ισως παλιά υπήρχαν. Εγώ δεν πρόλαβα κάτι τέτοιο», είπε στο tv Έθνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments