Αθλητισμός

Γιώργος Πρίντεζης: Υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα

Γιώργος Πρίντεζης: Υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα
Γιώργος Πρίντεζης: Την ύψιστη τιμή από την Ευρωλίγκα λαμβάνει ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού, με την διοργάνωση να θέτει το όνομά του σε ψηφοφορία για την κορυφαία πεντάδα της τελευταίας δεκαετίας στην διοργάνωση.

Γιώργος Πρίντεζης: Η καλύτερη ηθική ανταμοιβή για τον Έλληνα φόργουορντ. Η σταθερή παρουσία του σε επίπεδο Ευρωλίγκας έχει καθιερώσει τον 34χρονο στους κορυφαίους της θέσης του. Στο ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό κοινό έγινε γνωστός για το πάθος του κάτω από τα καλάθια αλλά και το γνωστό του… πεταχτάρι. Αυτό που το 2012 χάρισε στον Ολυμπιακό τον τίτλο της διοργάνωσης στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία χρονιά αργότερα οι «Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν ξανά τον τίτλο, με τον Πρίντεζη να είναι ξανά στους πρωταγωνιστές της επιτυχίας.

Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να εδραιωθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ όντας για χρόνια ένας από τους καλύτερους στην θέση «4». Έτσι μετά τον άλλοτε φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Βίκτορ Χριάπα, ο Πρίντεζης παρουσιάστηκε δεύτερος ως υποψήφιος για την θέση «4» με την Ευρωλίγκα να του αφιερώνει ένα εξαιρετικό βίντεο θυμίζοντας αξέχαστες στιγμές που συντροφεύουν την σπουδαία καριέρα του παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι από τους καλαθοσφαιριστές που δεν γεννήθηκαν έτοιμοι για το άθλημα. Η σκληρή δουλειά και επιμονή στον στόχο τον οδήγησαν εκεί που βρίσκεται. Το μικρό πέρασμα στην Ισπανία και την Μάλαγα μόνο καλό μπορούμε να πούμε πως του έκανε. Η συνέχεια με την επιστροφή του στον Πειραιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη φθάνοντας σε κατακτήσεις τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σταθερή είναι και η παρουσία του στην εθνική ομάδα, όντας πριν δύο μήνες κανονικά στην αποστολή για το Μουντομπάσκετ της Κίνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments