Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Παιχνίδι χωρίς αύριο για την Ρεάλ στην Κωνσταντινούπολη

Τσάμπιονς Λιγκ: Παιχνίδι χωρίς αύριο για την Ρεάλ στην Κωνσταντινούπολη
Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Τουρκία δοκιμάζονται απόψε οι Μαδριλένοι, οι οποίοι καλούνται να περάσουν με επιτυχία το εμπόδιο της Γαλατασαράι προκειμένου να μην μπουν σε μπελάδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τσάμπιονς Λιγκ: Παιχνίδι δίχως αύριο δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη. Η «Βασίλισσα» μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Παρί Σεν Ζερμέν και Κλαμπ Μπριζ καλούνται να φύγουν με την νίκη από την Τουρκία στην αποψινή αναμέτρηση με την Γαλατασαράι. Ο Ζινεντίν Ζιντάν βλέπει την ομάδα του να μην βρίσκεται στα επίπεδα που επιθυμεί, όμως το αποψινό παιχνίδι θα πρέπει να κερδηθεί με κάθε τρόπο, αν η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να βρεθεί σε τροχιά πρόκρισης στην φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η κατάσταση στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και η καλύτερη. Η πρώτη εφετινή ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα από την Μαγιόρκα έφερε ξανά στο φως τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Βασίλισσα» από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο τεχνικός των Μαδριλένων περιμένει απόψε καλύτερη εικόνα από την ομάδα του, αλλά και τους Αζάρ – Μπενζεμά να τραβήξουν το… κάρο της επίθεσης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αποψινής βραδιάς ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο και η εντός έδρας αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Από κει και πέρα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι φιλοδοξούν να πετύχουν το 3 στα 3, καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κλαμπ Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα

Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας

Γιουβέντους – Λοκομοτίβ Μόσχας

Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments