Ελλάδα

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες (pics)

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες (pics)
ΕΛΑΣ: Ο 63χρονος συνελήφθη στις 29 Σεπτεμβρίου στις Αχαρνές και κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 63χρονου, ο οποίος συνελήφθη 29 Σεπτεμβρίου Αχαρνές, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Ο 63χρονος είχε συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα, για «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση».  Πρόκειται για τον Βασίλειο Παναγιωτίδη του Ιωάννη και της Κυριακής, γεννημένο στις 20.9.1956 στο Καζακστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 21-1-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων άδικων πράξεων σε βάρος ανηλίκων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-2478025 του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments