Πως Να

Πως να γλυτώσεις τη χρέωση για υπέρβαρη βαλίτσα

Πως να γλυτώσεις τη χρέωση για υπέρβαρη βαλίτσα
Το μόνιμο άγχος όσων ταξιδεύουν με αεροπλάνο είναι να μην υπερβούν το όριο που έχει οριστεί για το βάρος της βαλίτσας. Μην αγχώνεστε, η λύση βρέθηκε.

Έχεις κανονίσει την άδειά σου και σχεδιάζεις το ωραίο σου ταξίδι. Κλείνεις εισιτήρια για έναν εξωτικό προορισμό που δεν έχεις πάει ποτέ, επομένως δεν ξέρεις τι ρούχα και αξεσουάρ να πάρεις μαζί σου. Η προετοιμασία της βαλίτσας  είναι ένα από τα βασικά μέρη του ταξιδιού, όμως εκεί έρχεται η αεροπορική εταιρία να μπλοκάρει να ποικιλόμορφα σχέδιά σου.

Η βαλίτσα! Μια λέξη που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο μέρος ενός ταξιδιού. Για τις αεροπορικές εταιρίες δε είναι το βασικότατο όλων, ίσως και από την ίδια τη θέση των επιβατών στο αεροπλάνο. Ξεκινώντας το… φόρτωμα αρχίζεις να δυσανασχετείς, να αμφιβάλλεις για το αν θα χωρέσουν αυτά που θέλεις να πάρεις μαζί σου, ή ακόμη περισσότερο για αυτά που θέλεις να φέρεις από τον τόπο που επισκέφθηκες.

Μια τουρίστρια στις Φιλιππίνες βρήκε την λύση που όλοι μας καλούμαστε να ξεπατικώσουμε κερδίζοντας… χώρο. Η Τζελ Ροντρίγκεζ φθάνοντας στο αεροδρόμιο ήξερε πως τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα όσον αφορά τη βαλίτσα της. Όντως, στον έλεγχο οι αποσκευές δεν πέρασαν με πράσινο, με την τουρίστρια να καλείται να πληρώσει το αντίστοιχο οικονομικό τίμημα. Εκείνη δεν το έβαλε κάτω, φόρεσε την μισή γκαρνταρόμπα της μειώνοντας το βάρος της βαλίτσας από 9 κιλά σε 6,5.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments