Video

GNTM αποχώρηση: Αυτή είναι η παίκτρια που είπε αντίο

GNTM αποχώρηση: Αυτή είναι η παίκτρια που είπε αντίο
GNTM αποχώρηση: Την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία αποχώρησης είχε η Κάτια, η οποία άκουσε πολύ καλά σχόλια για την φωτογραφία της.

GNTM αποχώρηση: Το ριάλιτι μόδας του Star έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό τις τελευταίες ημέρες και μόνο τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά να γίνουν το νέο κορυφαίο μοντέλο της Ελλάδας προχωρούν στο διαγωνισμό. Στο χθεσινό επεισόδιο στο GNTM υπήρχε δοκιμασία αποχώρησης.

Οι 19 υποψήφιες έπρεπε να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ πόζαραν χωρίς ισορροπία σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη. Την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία αποχώρησης είχε η Κάτια, η οποία άκουσε πολύ καλά σχόλια για την φωτογραφία της.

Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση, με τους κριτές να αποφασίζουν πως πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ιωάννα.

GNTM: Οι «FF» κήρυξαν «πόλεμο» στην Ελευθερία

Τα κορίτσια της περιβόητης «ομάδας των κακών» θέλησαν να κάνουν μία ακόμα συζήτηση με την Ελευθερία, με την οποία και συγκατοικούν στο ίδιο δωμάτιο. Της είπαν λοιπόν ότι θέλει να φύγει από το δωμάτιο τους με την Ελευθερία να αρνείται. Τότε η Μαρτίνα της είπε: «Σου δίνω δύο επιλογές! Ή μαζεύεις τα πράγματα σου και φεύγεις ή στα μαζεύω εγώ!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments