Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι συζητήθηκε για το βίντεο των Λιβάγια και Βράνιες με τα συνθήματα

Ολυμπιακός: Τι συζητήθηκε για το βίντεο των Λιβάγια και Βράνιες με τα συνθήματα
Ολυμπιακός: Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» συζήτησαν για το βίντεο των Βράνιες και Λιβάγια με τα υβριστικά συνθήματα, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Μόλις πριν από δύο ημέρες ο Όγκνιεν Βράνιες έγινε 30 ετών και γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα δείπνο που παρέθεσε σε όλη την ομάδα της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» είχαν ζητήσει η γιορτή να έχει τελειώσει μέχρι τη μια το βράδυ. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν από το μαγαζί.

Ωστόσο οι Κρίστισιτς, Λιβάγια και ο Βράνιες όχι μόνο έμειναν παραπάνω, αλλά ξέφυγαν μπροστά στις κάμερες. Ο Βόσνιος αμυντικός είχε καλέσει κάποιους συμπατριώτες του δημοσιογράφους που τον εξέθεσαν. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές απεικονίστηκαν σε βίντεο να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, ενόψει και του ντέρμπι των δύο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή (27/10).

Στις τάξεις των παικτών «ερυθρολεύκων» έγινε αρκετά μεγάλη κουβέντα για το συγκεκριμένο βίντεο και τα υβριστικά συνθήματα που τραγουδούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Gazzetta.gr». Παράλληλα, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, το βίντεο αυτό αναμένεται να λειτουργήσει αρκετά συσπειρωτικά στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι αποκτούν ένα έξτρα κίνητρο να κυνηγήσουν τη νίκη στο ντέρμπι με την «Ένωση».

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την εντεκάδα με την ΑΕΚ

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται λόγος και για τις πρώτες σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού, όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να δώσει φανέλα βασικού στον Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός άσος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι θα πάρει την ευκαιρία του σε ένα ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως θα εμπιστευθεί ξανά τους περισσότερους από τους βασικούς που είχε με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξί μπακ, αριστερά ο Τσιμίκας και κέντρο άμυνας με Σεμέδο – Μεριά. Στο κέντρο ο Γκιγιέρμε με έναν εκ των Μπουχαλάκη – Καμαρά, μπροστά ο Σουντανί, άκρα με Ποντένσε και Μασούρα και μπροστά ο Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments