Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μετά τον Νταμπίζα έρχονται αλλαγές και στην ακαδημία

Παναθηναϊκός: Μετά τον Νταμπίζα έρχονται αλλαγές και στην ακαδημία
Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο συνεχίζονται στο «Τριφύλλι», καθώς μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα οι «Πράσινοι» ετοιμάζονται να «φρεσκάρουν» και την ακαδημία τους.

Παναθηναϊκός: Το «ρετουσάρισμα» στο στρατόπεδο των «Πρασίνων» συνεχίζεται. Η απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή δεν ήταν η μόνη. Στον Παναθηναϊκό ωστόσο ορφανή παραμένει και η αντίστοιχη θέση των ακαδημιών, με την διοίκηση να αναζητά χωρίς βιασύνη το κατάλληλο πρόσωπο. Σύμφωνα με την Live Sport στο τραπέζι για την παραπάνω θέση έχουν τεθεί τα ονόματα των Θεόδωρου Ελευθεριάδη και Έβανς Παυλόπουλου, δύο πρόσωπα που χαίρουν εκτίμησης στις τάξεις της ομάδας.

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης στο παρελθόν ήταν επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Πανιωνίου. Μάλιστα και στο παρελθόν είχε απασχολήσει το όνομά του το «Τριφύλλι», συγκεκριμένα την περίοδο που οι «Πράσινοι» αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σαμαρά. Από την άλλη, ο Έβανς Ελευθεριάδης έχει παρελθόν στον Παναθηναϊκό.Ο Ελευθεριάδης είχε εργαστεί στην ακαδημία των “πρασίνων” ως αρχιπροπονητής με διευθυντή τον Φύσσα, όμως αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Παναθηναϊκός: Ελευθεριάδης και Παυλόπουλος οι επιλογές για την ακαδημία

Η θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών κρίνεται αρκετά σοβαρή, μιας και από εκεί τα τελευταία χρόνια «ντύνεται» το μέλλον της πρώτης ομάδας. Ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύεται διαρκώς τα νέα παιδιά ρίχνοντάς τα στην μάχη. Τα παραδείγματα νεαρών που τον τελευταίο χρόνο έχουν πάρει ευκαιρίες από τον Έλληνα τεχνικό πολλά. Διαχρονικά η ακαδημία του Παναθηναϊκού παράγει ποδοσφαιρικό πλούτο, τον οποίο τις περισσότερες φορές οι «Πράσινοι» εκμεταλλεύονται. Τώρα ένας λόγος παραπάνω, μιας και τα οικονομικά δεν επιτρέπουν μεταγραφικές υπερβάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments