Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο μόνος που τα “άκουσε” κόντρα στην Μπάγερν

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο μόνος που τα “άκουσε” κόντρα στην Μπάγερν
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν, όμως το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Η ήττα την περασμένη Τρίτη από την Μπάγερν Μονάχου ήρθε απόλυτα φυσιολογικά στις τάξεις των «Ερυθρόλευκων». Στο Λιμάνι περίμεναν πως η αναμέτρηση με τους Βαυαρούς θα ήταν ακόμη δυσκολότερη, ωστόσο η παρουσία των Πειραιωτών έδειξε πως κανείς δεν περνά εύκολα στο Καραΐσκάκη. Το 2-3 ήρθε μετά από ένα γεμάτο 90λεπτο με πολλές μονομαχίες και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κανένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν υστέρησε. Όμως και πάλι οι φίλοι των «Ερυθρόλευκων» τα έψαλλαν – αυτή τη φορά χλιαρά – στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Έλληνας μέσος από το καλοκαίρι έχει δεχθεί τα πυρά των φίλων του Ολυμπιακού, ακούγοντας συνεχώς αρνητικά σχόλια για τα όποια λάθη του. Στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε – όπως αναμενόταν – φανέλα βασικού. Ο 26χρονος εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων τα πήγε περίφημα, όμως τα όποια λάθη του βρέθηκαν και πάλι στο επίκεντρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει συνδέσει το όνομα του με τον άνθρωπο που ακούει μόνο τα αρνητικά.

Το κουμπί πλέον δεν γυρίζει! Όσο και να προσπαθεί ο Έλληνας μέσος θα είναι πάντοτε αυτός που θα τα ακούει πρώτος από την εξέδρα. Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τυφλά τον έμπειρο χαφ δίνοντας του φανέλα βασικού στο… σπίτι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments