Αθλητισμός

Μίροσλαβ Νταβιντόφσκι: “Ο Σφιντέρσκι είναι καλύτερος από τον Πρίγιοβιτς”

Μίροσλαβ Νταβιντόφσκι: “Ο Σφιντέρσκι είναι καλύτερος από τον Πρίγιοβιτς”
Μίροσλαβ Νταβιντόφσκι: Μόνο τα καλύτερα είχε να πει ο πρώην προπονητής του Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως 22χρονος έχει καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Μίροσλαβ Νταβιντόφσκι: Το εκπληκτικό ξεκίνημα του Κάρολ Σφιντέρσκι με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στην Πολωνία. Ο 22χρονος την φετινή σεζόν οδηγεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» από επιτυχία σε επιτυχία σκοράροντας κατά βούληση στην Σούπερ Λιγκ. Στην Θεσσαλονίκη άπαντες παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Πολωνού επιθετικού, με τον Αμπέλ Φερέιρα να αναγκάζεται για χάρη του να αφήσει τον Άκπομ εκτός ενδεκάδας.

Εγκώμια για την εκπληκτική παρουσία του Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ έκανε και ο πρώην προπονητής του Μίροσλαβ Νταβιντόφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο 22χρονος έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τον άλλοτε «μπόμπερ» των Πρωταθλητών Ελλάδας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. «Ο Κάρολ Σφιντέρσκι κατάγεται από μια μικρή πόλη, το Ράβιτς και ήρθε στη σχολή το 2010, ενώ το 2015 πήγε στη Γιαγκελόνια. Ήταν μέσα στους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, αλλά σίγουρα μας ξαφνιάζει που τόσο γρήγορα καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ, δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη εξέλιξη. Ήταν ταλέντο, αλλά δεν περιμέναμε τόσο γρήγορη καθιέρωση».

Για το αν έδειχνε από την αρχή ότι θα είναι δεινός σκόρερ:

«Όχι, δεν έδειχνε αυτά τα στοιχεία. Την τελευταία του σεζόν είχε βάλει 5 γκολ στο πρώτο εξάμηνο και στο δεύτερο έβαλε 19 γκολ. Σε εκείνο το διάστημα δούλεψε πολύ. Έτσι έφυγε για τη Γιαγκελόνια».

Για το προφίλ της οικογένειάς του:

«Δεν προέρχεται από πολύ πλούσια οικογένεια. Ο Κάρολ είναι ένα παιδί που προσπαθεί πολύ, εξελίσσεται και σαν άνθρωπος, χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερος και προσπαθεί να εξελιχθεί και ως ποδοσφαιριστής. Εγώ τον κάλεσα πρώτος στην εθνική και έπαιξε 20 λεπτά, σε ένα παιχνίδι ε τη Σκωτία και έδειξε ότι θα πάει μπροστά».

Για το αν πιστεύει πως θα κληθεί στην εθνική:

«Εύχομαι να παίξει στην εθνική, όμως ξέρετε ότι οι Πολωνοί βγάζουν τερματοφύλακες και επιθετικούς. Έχουν πολλούς επιθετικούς, ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος εξαρτάται και από τον προπονητή, τι σύστημα παίζει, μακάρι να παίζει και να βάζει γκολ και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να δοκιμάσει και στην εθνική».

Για το αν επικοινωνεί μαζί του και αν είναι καλύτερος από τον Πρίγιοβιτς:

«Επικοινωνούμε στο facebook τακτικά, ειδικά όταν βλέπω στιγμιότυπα. Ο Κάρολ έχει περισσότερα ατού ως ποδοσφαιριστής είναι πιο κινητικός μπορεί να παίξει στο 9, το 10 και το 11, αλλά και το 7 επειδή έχει το αριστερό πόδι. Στην ηλικία αυτή πιστεύω έχει περισσότερα από τον Πρίγιοβιτς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments