Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι πιθανές τιμωρίες για τα αιματηρά επεισόδια στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι πιθανές τιμωρίες για τα αιματηρά επεισόδια στο Ρέντη
Ολυμπιακός: Κίνδυνος σοβαρής τιμωρίας ελοχεύει για τους «Ερυθρόλευκους» μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο Ρέντη και την αναμέτρηση των κ19 Ολυμπιακού και Μπάγερν Μονάχου την περασμένη Τρίτη στο Ρέντη.

Ολυμπιακός: Τα αιματηρά επεισόδια στο Ρέντη είναι βέβαιο πως δεν θα περάσουν… αναίμακτα για τους Πειραιώτες. Η UEFA έχει ήδη στα χέρια της όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να διενεργήσει έρευνα για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ των νέων. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης – λίγες ώρες πριν την συνάντηση των «μεγάλων» στο Φάληρο, άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στα βοηθητικά του Ρέντη.

Το πανδαιμόνιο που επικράτησε μετά το «ντου» κουκουλοφόρων προκαλώντας την διακοπή του αγώνα και τον τραυματισμό φίλων των φιλοξενούμενων. Είναι δεδομένο πως η UEFA θα στείλει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή, η οποία θα καλέσει τους «ερυθρόλευκους» στην εκδίκαση της. Στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η ποινή που θα εξαγγείλει η UEFA. Tα επεισόδια έχουν καταγγελθεί και από την Μπάγερν Μονάχου, κάτι κάνει ακόμα πιο δύσκολη την θέση των Πειραιωτών.

Η σοβαρότητα της κατάστασης είναι τέτοια, που δε είναι λίγοι αυτοί που λένε πως δεν αποκλείεται να υπάρχει ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Αν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα ήθελε να γίνει σε ματς του Europa League, αν καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Και όχι στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα που είναι το τελευταίο στο Καραϊσκάκη, για την φάση των ομίλων του Champions League. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ωστόσο υπήρξαν τραυματισμοί οπαδών αντίπαλης ομάδας, έστω και αν έγινε σε παιχνίδι ομάδων Κ19.

Το τραγικό περιστατικό έγινε μέσα στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών. Αναμφίβολα είναι μια δύσκολη κατάσταση που έφερε προβληματισμό, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στα υψηλά κλιμάκια, για τον τρόπο που έγινε τονίζοντας μεταξύ άλλων πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να λαμβάνονται πιο αυστηρά μέτρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments