Ελλάδα

Πατέρας Παναγιώτη – Ραφαήλ: Διαψεύδει την κατάθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Πατέρας Παναγιώτη – Ραφαήλ: Διαψεύδει την κατάθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ
Πατέρας Παναγιώτη - Ραφαήλ: Στην άμεση διάψευση της φήμης πως ιδιώτης κατέθεσε στον λογαριασμό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ προέβη ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Πατέρας Παναγιώτη – Ραφαήλ: Την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους ενίσχυσαν τον λογαριασμό που έχει κατατεθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι του μικρού στην ελπίδα εξέφρασε με δηλώσεις του ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ. Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί – μέχρι χθες – υπερβαίνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, με τον κ. Γλωσσιώτης να αναφέρει πως οι δωρεές ξεκινούν από το ποσό των 40.000 ευρώ. Όπως ξεκαθάρισε, η φήμη για τον ιδιώτη που φερόταν να έχει καταθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ δεν υφίσταται, καθώς η μεγαλύτερη δωρεά που πραγματοποιήθηκε αγγίζει τις 40.000 ευρώ.

Συνεχίζοντας στις δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, ο κ Γλωσσιώτης επεσήμανε πως ο λογαριασμός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την μεταφορά του Παναγιώτη Ραφαήλ στην Βοστώνη με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο. Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ ετοιμάζεται να δώσει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ταξιδεύοντας στη Βοστώνη προκειμένου να εισαχθεί σε ειδική κλινική για την αντιμετώπιση της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Θυμίζουμε πως ο μικρός πάσχει νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Η είδηση πήρε τάχιστα μεγάλες διαστάσεις με την οικογένεια να καλεί σε οικονομική βοήθεια προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να ταξιδέψει στη Βοστώνη και να εισαχθεί σε ειδική κλινική για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments