Αθλητισμός

Κάλβιν Στενγκς: Αρέσει στον Ολυμπιακό ο νεαρός

Κάλβιν Στενγκς: Αρέσει στον Ολυμπιακό ο νεαρός
Κάλβιν Στενγκς: Ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί στενά την πορεία του Ολλανδού εξτρέμ.

Κάλβιν Στενγκς: Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι παρακολουθεί στενά αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκτήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές σε χαμηλή τιμή με προοπτική να τους πουλήσει τα επόμενα χρόνια ανεβάζοντας στα ύψη την αξία τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “ερυθρόλευκοι” είχαν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ολλανδία. Πρόκειται για τον Κάλβιν Στενγκς που αγωνίζεται στην Αλκμαάρ. Είναι μόλις 20 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί στενά, δεν έκανε κάποια κίνηση για την απόκτηση του. Το καλοκαίρι του 2018 η τιμή του ήταν 500.000 ευρώ, αλλά σήμερα κοστολογείται με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πέδρο Μάρτινς: Ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει αγαπηθεί από του φιλάθλους των Πειραιωτών, παρότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει κάποιον τίτλο. Και κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο. Ο πάγκος των Ερυθρόλευκων δεν είναι εύκολος για κανέναν ποδοσφαιριστή, καθώς πρώτος από όλους σε περίπτωση ήττα την πληρώνει ο προπονητής.

Όμως ο Πέδρο Μάρτινς έχει μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό. Με υπομονή και πολύ δουλειά ο Πορτογάλος έχει αλλάξει τόσο το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας όσο και την νοοτροπία της στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι αποδίδουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός την «έπαιξε» στα ίσα, δεν κλείστηκε πίσω, και αν ήταν λίγο πιο τυχερός – ή ικανός- θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Ο Ολυμπιακός είναι κερδισμένος από τον Μάρτινς, χωρίς αμφιβολία. Όμως και ο Μάρτινς κερδίζει από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού -ιδιαίτερα αυτές στο Champions League- έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του ως προπονητής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αργά η γρήγορα κάποιο σύλλογος από το εξωτερικό θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments