Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Προβληματισμένοι στον Ολυμπιακό με τον Αλγερινό

Γιασίν Μπενζιά: Προβληματισμένοι στον Ολυμπιακό με τον Αλγερινό
Γιασίν Μπενζιά: Η παρουσία του 25χρονου μεσοεπιθετικού δεν είναι αυτή που επιζητούσαν στο Λιμάνι, με τους «Ερυρθόλευκους» να σταθεροποιούν τον Αλγερινό στον πάγκο.

Γιασίν Μπενζιά: Λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού οι «Ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον αντικαταστάτη του τραυματία Κώστα Φορτούνη. Ο Αλγερινός, Γιασίν Μπενζιά μετακόμισε στο Λιμάνι με όνειρα και φιλοδοξίες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο με έναν σύλλογο που αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο. Το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αυτό που επί της ουσίας «έψησε» τον παίκτη να έρθει στην χώρα μας, ωστόσο για την ώρα ο ίδιος κρίνεται ανεπαρκής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε όσες ευκαιρίες έχει δώσει στον παίκτη δεν έχει μείνει ικανοποιημένος. Ο Αλγερινός φαίνεται πως έχει κολλήσει στην κακή εμφάνιση και κόκκινη κάρτα στον αγώνα στο Βελιγράδι και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Έκτοτε όσο έχει αγωνιστεί – και δεν είναι και πολλές οι συμμετοχές του – έχει παραμείνει σε μέτρια απόδοση.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός βλέποντας την συνεργασία τους να μην προχωρά όμως θα ήθελαν σκέφτονται δειλά δειλά το εγγύς μέλλον. Με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη τραυματίες ο Μπενζιά αντί για βασικός και αναντικατάστατος έχει παραγκωνιστεί από τον προπονητή του. Μάλιστα όπως αναφέρει και η στήλη «Sportime Παρασκήνια», ο Αλγερινός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται μόνιμα στο σπίτι του αδερφού του μένοντας μακριά από την οικογένεια του προκειμένου να συγκεντρωθεί πλήρως στον στόχο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments