Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακή η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Δείτε φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακή η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου – Δείτε φωτογραφίες
Θεσσαλονίκη: Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η στρατιωτική παρέλαση για την Επέτειο του "Όχι", με την παράσταση να κλέβουν τα μηχανοκίνητα οχήματα, τα ελικόπτερα και ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας

Θεσσαλονίκη: Παρέλαση αντάξια όλων όσων πριν 79 χρόνια πολέμησαν για την ελευθερία της χώρας πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρέλασαν πλήθος στρατιωτών όλων των τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, ανάπηροι πολέμου αλλά και πολιτικά τμήματα.

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 2,5 ώρες η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με την οποία κορυφώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στις 12:15 ολοκληρώθηκε η παρέλαση των πολιτικών τμημάτων και ξεκίνησε η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30

Η παρέλαση ξεκίνησε με τους αναπήρους πολέμου που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολίτες που βρίσκονται στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν όλα τα πολιτικά τμήματα που συμμετείχαν στην παρέλαση ανάμεσα στα οποία τμήμα από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, σύλλογοι της Εθνικής Αντίστασης, απόγονοι των Μακεδονομάχων, τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και μαθητές σχολείων.

Μετά τη λήξη της παρέλασης των πολιτικών τμημάτων ακολούθησε η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων με τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων να κάνουν επίδειξη της δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments