Αθλητισμός

Ολλανδός έχασε 470.200 ευρώ στο στοίχημα για ένα γκολ στο ’87 [pic]

Ολλανδός έχασε 470.200 ευρώ στο στοίχημα για ένα γκολ στο ’87 [pic]
Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε παίκτης του στοιχήματος στην Ολλανδία, καθώς έχασε 470.200 ευρώ εξαιτίας ενός γκολ της Βαντούζ στα τελευταία λεπτά.

Ραντεβού με την ατυχία είχε ένας παίκτης του στοιχήματος στην Ολλανδία, καθώς έχασε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ (470.200 ευρώ) για ένα γκολ το οποίο μπήκε τρία λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, ο Ο Ολλανδός είχε ποντάρει 20 ευρώ σε παρολί 10 αγώνων στα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Ιρλανδίας.

Τα 9 από αυτά τα παιχνίδια, στα οποία είχε ποντάρει νικητή σε συνδυασμό με γκολ, τα έπιασε και έμενε μόνο ένα ματς. Αυτό της Γκρασχόπερς κόντρα στη Βαντούζ, στο οποίο είχε παίξει νίκη των γηπεδούχων και over 2.5. Μέχρι το 87′ η Γκράσχοπερς προηγούταν με 3-2 και ο Ολλανδός ήταν έτοιμος να πάει “ταμείο” και να κερδίσει ένα τεράστιο ποσό.

Όμως στο στοίχημα μέχρι και το τελευταίο λεπτό μπορεί όλα να έρθουν τούμπα. Δυστυχώς για τον Ολλανδό έτσι και έγινε. Τρία λεπτά πριν το τέλος η Βαντούζ έκανε τη ζημιά. Ισοφάρισε σε 3-3, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Μάλιστα ο σκόρερ της Βαντούζ, Νοά Φρικ, είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο 2 λεπτά νωρίτερα, στέλνοντας  στον κουβά ένα δελτίο με κέρδη που έφταναν τα 470.200,23 ευρώ.

Ο Ολλανδός παίκτης του στοιχήματος θα βλέπει εφιάλτες για πολύ καιρό. Δείτε το δελτίο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments