Ειδήσεις

Ολυμπιακός: Κοιτάζει την αγορά για επιπλέον ενίσχυση

Ολυμπιακός: Κοιτάζει την αγορά για επιπλέον ενίσχυση
Ολυμπιακός: Μετά την απόκτηση των Ριντ και Ροτσέστι, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε νέα μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ανατρέψουν την μέχρι τώρα εικόνα τους στη Euroleague και να μπουν ξανά σε σωστή πορεία. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξακολουθούν να κοιτάζουν στην αγορά προκειμένου να αποκτήσουν και τρίτο παίκτη μετά τους Ριντ και Ρότσεστι και να δώσουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του προκειμένου να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Όπως αναφέρει το fosonline.gr, οι μάνατζερ συνεχώς προτείνουν παίκτες στους διοικούντες της ΚΑΕ και κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη μπει στο «μικροσκόπιο» του Κεμζούρα, ο οποίος άλλωστε παραδέχτηκε ότι έχει τα μάτια του ανοιχτά για περαιτέρω ενίσχυση. Το όνομα του Άαρον Τζάκσον παίζει πολύ τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα παίκτη με τεράστιες παραστάσεις από την Euroleague ο οποίος μπορεί να ενσωματωθεί και να προσφέρει άμεσα.

Όμως ο παίκτης αγωνίζεται στην Κίνα και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αποχωρήσει από την Ασία προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει το θέμα περισσότερο. Κρατήστε πάντως το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές τόσο με υποψήφιους προς άφιξη, όσο και με αυτούς που ίσως αποχωρήσουν. Από τους τελευταίους θα εξαρτηθούν πολλά, αφού ανάλογα με τα συμβόλαια που θα σπάσουν, θα αποκτηθούν και παίκτες της ίδιας ποιότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments