Video

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά
Άγριες Μέλισσες: Πότε θα μπουν οι νέοι ηθοποιοί στη δημοφιλή σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Νέα πρόσωπα έρχονται να ταράξουν το Διαφάνι, καθώς τρεις νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στη σειρά. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Η φωλιά των κου – κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα μπει ο Τάσος Χαλκιάς, η Αγγελική Λάμπρη και ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα λύσει κάποια μυστήρια. Η Αγγελική Λάμπρη, που γνωρίσαμε μέσα από το «Παρά Πέντε», εδώ πρόκειται να κάνει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, δραματικό. Ήδη ακούσαμε σε κάποιο επεισόδιο τη φωνή της και θα κάνει τη νύφη του ταξίαρχου», δήλωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και για την τρίτη άφιξη στη σειρά είπε: «Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, τον οποίο οι περισσότεροι θυμούνται από τον ρόλο του κακού στη «Μαρία την άσχημη», έρχεται μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, όχι τόσο κακό.» Τέλος, αποκάλυψε ότι οι νέες προσθήκες δεν σταματούν εδώ αφού από τον Γενάρη και μετά έρχονται κι άλλα πρόσωπα στη σειρά.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Σήμερα το βράδυ στη σειρά θα δούμε πως:  Η Δρόσω δείχνει να σκέφτεται ξανά την πρόταση του Κυριάκου του κλαριντζή να τραγουδάει μαζί του στα πανηγύρια. Θα βρει στο πρόσωπο της Ασημίνας τον συμπαραστάτη που ψάχνει για τα σχέδια της; Παράλληλα ο Κυπραίος δεν χάνει ευκαιρία να δείξει στην Ελένη πως ενδιαφέρεται για εκείνη ενώ ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται το διπλό πρόσωπο του Κυπραίου. Η Μυρσίνη θέλοντας να διαλύσει τον επερχόμενο γάμο του Νικηφόρου, καταστρώνει ένα σχέδιο και οι αντοχές της Ασημίνας θα δοκιμαστούν.

Η Μυρσίνη στέλνει την κόρη της Πηνελόπη να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι τους. Θα τα καταφέρει; Ο Δούκας πληροφορείται την άφιξη του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στο θάνατο του Γιάννου ενώ ο Μιλτιάδης και ο Κωνσταντής θα έχουν μια σύγκρουση που κινδυνεύει να καταλήξει… θανάσιμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments