Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Έκοψε τα κινητά από τους παίκτες της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Έκοψε τα κινητά από τους παίκτες της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παίρνει σκληρά μέτρα προκειμένου να τελειώσει με τα θέματα απειθαρχίας.

Ίλια Ίβιτς: Η ΑΕΚ γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρόσφατο ντέρμπι που έγινε στο Φάληρο. Οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή και με την εικόνα που παρουσιάζουν η χρονιά μοιάζει χαμένη από το τέλος Οκτωβρίου. Εδώ και μέρες η κατάσταση εντός της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες και τα συνεχόμενα προβλήματα που έχει δημιουργήσει, πριν και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε χθες στα Σπάτα προκειμένου να τα ψάλει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ωστόσο ο Ίλια Ίβιτς ήταν αυτός που ανακοίνωσε τα μέτρα που θα πάρει για να τελειώσει μια και καλή με τα θέματα απειθαρχίας.

Ίλια Ίβιτς: Τέλος τα κινητά

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που σχετίζεται τόσο με το περιστατικό του πάρτι του Βράνιες, όσο και με την ανάρτηση του Βόσνιου μετά το τέλος του ντέρμπι.  Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Ίβιτς απαγόρευσε τη χρήση κινητού τηλεφώνου και των social media μία ώρα πριν και μετά την προπόνηση, ενώ το ίδιο και μεγαλύτερο διάστημα θα ισχύει και τη μέρα των αγώνων.

«Ξεχάστε ότι γινόταν μέχρι… χθες», ήταν η ατάκα πριν την απαγόρευση. Ο Ίβιτς θέλει να μπει η τάξη εντός και εκτός Σπάτων προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα κρούσματα πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Μάλιστα, η «Live Sport», αναφέρει πως ο Όγκνιεν Βράνιες όχι απλά θα τιμωρηθεί με έναν μήνα αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ, αλλά το συγκεκριμένο διάστημα θα προπονείται μόνος του, σε διαφορετική ώρα από αυτήν της ομάδας.

Αυτή είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε από τον Ίβιτς στον Βράνιες για την ανυπακοή του στην εντολή που του έδωσε να κατεβάσει την ανάρτηση στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και θα επισημοποιηθεί μετά την απολογία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments