Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του Κωστένογλου

Ίλια Ίβιτς: Έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του Κωστένογλου
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ,είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή.

Ίλια Ίβιτς: Ο Νίκος Κωστένογλου είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ. Μπορεί να ξεκίνησε καλά όταν ανέλαβε μετά τον Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά τον τελευταίο καιρό η κατάσταση στην Ένωση έχει “ξεφύγει”. Δεν είναι μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις, αλλά και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι φανερό ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια και αρκετοί ποδοσφαιριστές – όπως ο Βράνιες –  υποπίπτουν σε αρκετά παραπτώματα. Αυτά τα μαζεμένα παραπτώματα παικτών σε συνδυασμό με την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίσουν να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγή προπονητή, καθώς έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Νίκου Κωστένογλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments