Αθλητισμός

Ντανιέλε Βέρντε: Επένδυση που δεν βγαίνει στην ΑΕΚ

Ντανιέλε Βέρντε: Επένδυση που δεν βγαίνει στην ΑΕΚ
Ντανιέλε Βέρντε: "Πληγή" για την ΑΕΚ ο Ιταλός εξτρέμ

Όταν ο Ντανιέλε Βέρντε ερχόταν στην Ελλάδα από την Ρόμα για την ΑΕΚ, όλοι οι φίλοι της Ένωσης πίστευαν ότι ο Ιταλός θα ήταν ένας νέος Πόνσε, και θα γινόταν η νέα σημαία της ομάδας. Όμως τώρα μετά από λίγους μήνες ο Βέρντε είναι από τους ποδοσφαιριστές που περνάνε εντελώς αδιάφοροι και αρκετές φορές οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ξεχνούν ότι υπάρχει στο ρόστερ.

Εκείνη όμως που δεν ξεχνά την ύπαρξη του Βέρντε είναι η διοίκηση της ΑΕΚ. Η μηδαμινή συνεισφορά του στην ομάδα έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια στους κύκλους της ομάδας που μετανιώνουν τη στιγμή που δαπάνησαν σχεδόν ένα εκατομμύρια για την αγορά του από την Ρόμα. Μάλιστα ο Ιταλός έχει υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς στην Ένωση πίστευαν ότι θα φέρει χρήματα στην ομάδα.

Οι σκέψεις των ανθρώπων της Ένωσης είναι να προσπαθήσουν να “ξεφορτωθούν” από το συμβόλαιο του Ιταλού. Αν όμως δεν φτάσει κάποια πρόταση για τον Ιταλό από το εξωτερικό, η ΑΕΚ θα επιχειρηθεί άμεσα να λύσει τη συνεργασία μαζί του, όμως η αποζημίωση του Ιταλού θα είναι πολύ μεγάλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments