Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Απολογήθηκε στη διοίκηση της ΑΕΚ – Έτοιμος για κάθε τιμωρία

Όγκνιεν Βράνιες: Απολογήθηκε στη διοίκηση της ΑΕΚ – Έτοιμος για κάθε τιμωρία
Όγκνιεν Βράνιες: Ο έμπειρος αμυντικός κλήθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ προκειμένου να απολογηθεί για όσα συνέβησαν πριν και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όγκνιεν Βράνιες: Στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε χθες το απόγευμα το κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, Όγκνιεν Βράνιες. Ο 30χρονος απολογήθηκε για όσα συνέβησαν στο περίφημο πάρτι για τα γενέθλιά του αλλά και τις αναρτήσεις του τη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ ο Βόσνιος παρουσιάστηκε μετανιωμένος για όσα έγιναν ζητώντας συγνώμη από τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ο 30χρονος είναι γνωστός για το πάθος του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Ο έμπειρος στόπερ έδειξε μετάνοια για τη συμπεριφορά του και παραδέχθηκε το λάθος των πράξεών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγνώμη για όλα. Ειδικά που δεν κατέβασα την ανάρτηση όταν μου ζητήθηκε, ήταν μεγάλο λάθος μου». Η διοίκηση της Ένωσης ζήτησε από τον παίκτη εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω, πολύ περισσότερο για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του πάρτι του εις βάρος του Ολυμπιακού. «Το πάθος μου για την ΑΕΚ το ξέρετε, είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη. Θα δεχθώ την όποια τιμωρία μου» ανέφερε ο Βόσνιος αμυντικός περιμένοντας από τη διοίκηση όποια τιμωρία.

Ο έμπειρος αμυντικός αποτελεί βασική επιλογή του Νίκου Κωστένογλου για τα μετόπισθεν της ΑΕΚ. Έτσι οποιαδήποτε τιμωρία που θα αφορά το αγωνιστικό σκέλος θα δυσκολέψει περαιτέρω τα σχέδια του Έλληνα προπονητή ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Όγκνιεν Βράνιες πιθανότατα να πέσει στα… μαλακά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments