Αθλητισμός

Πανιώνιος: “Τελικός” το παιχνίδι με τον Άρη

Πανιώνιος: “Τελικός” το παιχνίδι με τον Άρη
Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στον Άρη έχει χαρακτήρα τελικού για τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο το απόγευμα της Τετάρτης στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Κυανέρυθροι νίκησαν εύκολα με 3-0 και βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου. Όμως ο Πανιώνιος παραπαίει στη Super League 1.

H ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με -2 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές (είχε ξεκινήσει με -6 λόγω οικονομικών προβλημάτων). Ο Πανιώνιος μετράει μόλις μία νίκη, έχει μία ισοπαλία και έχει ηττηθεί στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια. Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στον Άρη έχει χαρακτήρα τελικού για τον Πανιώνιο.

Αν πάλι δεν καταφέρει να κερδίσει και παραμείνει με αρνητική συγκομιδή βαθμών μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, τότε η υπόθεση παραμονή θα είναι ένα άπιαστο όνειρο. Όμως ο Πανιώνιος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι παλεύει μέχρι τελικής πτώσεως. Βέβαια δεν αποκλείεται μετά το παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις στις τάξεις των Νεοσμυρνιωτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments