Ελλάδα

Βουλιαγμένη: Συνταξιούχος κατήγγειλε διάρρηξη με λεία άνω των 650.000 ευρώ

Βουλιαγμένη: Συνταξιούχος κατήγγειλε διάρρηξη με λεία άνω των 650.000 ευρώ
Βουλιαγμένη: Ληστεία «μαμούθ» σημειώθηκε σε σπίτι στη Βουλιαγμένη, με τον συνταξιούχο μηχανικό να αναφέρει πως η λεία που κλάπηκε από το σπίτι του ξεπερνούσε τις 650.000 ευρώ.

Βουλιαγμένη: Συναγερμός έχει σημάνει από την περασμένη Τετάρτη στην αστυνομία μετά την καταγγελία συνταξιούχου μηχανικού στο ΑΤ Βουλιαγμένης για διάρρηξη με λεία που συνολικά ξεπερνούσε τις 650.000 ευρώ. Ο συνταξιούχος, ο οποίος παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς κατήγγειλε ότι το σπίτι του παραβιάστηκε από αγνώστους την ώρα που κανείς δεν ήταν μέσα σε αυτό και ότι εκλάπη το χρηματοκιβώτιο του κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο ήταν 500.000 ευρώ, τα κοσμήματα που του άρπαξαν ήταν αξίας 100.000 ευρώ και τα ρολόγια που «έκαναν φτερα» άξιζαν 70.000 ευρώ. Μετά την καταγγελία στο σπίτι του συνταξιούχου έφτασαν άνδρες της σήμανσης οι οποίοι έκαναν έρευνα για αποτυπώματα και DNA σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών. Ο 62χρονος και ιδιοκτήτης απουσίαζε από την κατοικία του για κάποιες μέρες, χρονικό διάστημα που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες προκειμένου να αρπάξουν την λεία τους ανενόχλητοι.

Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία ενώ οι αρχές στρέφουν την προσοχή τους στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για τον εντοπισμό των δραστών. Σε δεύτερη φάση οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δράστες είναι μέλη κάποιας από τις συμμορίες των διαρρηκτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπως και το πώς γνώριζαν ότι ο συνταξιούχος – όπως καταγγέλλει – είχε τόσα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments