Διεθνή

Κύπρος: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο με τα πόδια

Κύπρος: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο με τα πόδια
Κύπρος: Μετά την εμφάνιση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες και εντόπισε τον οδηγό του οχήματος.

Κύπρος: Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, ο 43χρονος από την Κύπρο, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να οδηγεί το όχημα του χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την εμφάνιση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγιναν έρευνες και εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος.

Πρόκειται για 43χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος κλήθηκε για ανάκριση και κατηγορήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην Τροχαία Λεμεσού, για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politis.com.cy, το βίντεο έφτασε έπειτα από καταγγελίες στα χέρια της Αστυνομίας και η οποία μετά από έρευνα εντόπισε τον επικίνδυνο οδηγό.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για οδηγό νταλίκας.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Αστυνομία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments